Orlovi putuju u Teheran – Muška odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće u utorak u Teheran, gde će igrati u Grupi D drugog vikenda Svetske lige protiv Argentine, Belgije i domaćina.

„Imamo mnogo obaveza ovog leta, program je zgusnut i obiman. Igrači dolaze iz napornih i dugačkih sezona, sa sitnijim i krupnijim povredama, koje moram da imam u vidu. Moram da razmišljam o njihovom zdravlju, ne želim da ih polomim i uništim. To su momci koji treba da nam traju, ne za ovu sezonu, već i ubuduće“, rekao je selektor Nikola Grbić pred put.

Sastav reprezentacije Srbije biće sličan kao i prvog vikenda u Novom Sadu, a umesto Nemanje Petrića i Aleksandra Atanasijevića putovaće Miran Kujundžić i Aleksandar Blagojević.

Selektor će pored njih povesti još 12 igrača, a na spisku su još: Nikola Jovović, Maksim Buculjević, Dražen Luburić, Neven Majstorović, Goran Škundrić, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Milan Katić.

Srbija će u petak od 15.30 protiv Argentine, u subotu od 18.30 sastaće se sa Iranom, a u nedelju od 15.30 protivnik će biti Belgija.

Izvor i foto RTS

Ostavi komentar

Translate »