Prodaja karata od srede – Ulaznice za utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Moldavije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, počeće da se prodaju u sredu putem interneta, a u odnosu na prethodne mečeve, cene su umanjene, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Ulaznice će se od srede prodavati putem portala www.iticket.rs, navodi se na sajtu FSS.

Karate za južnu i severnu tribinu koštaju po 200 dinara, za bočne delove istoka ulaz je 600 dinara, dok je za bočne delove zapada potrebno izdvojiti 800 dinara. Ulaz na centralni deo istočne tribine je 800 dinara, a na centralne delove zapada je 1.000 dinara.

Utakmica Srbije i Moldavije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, igra se u subotu 2. septembra od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

Od ponedeljka 21. avgusta biće moguća i kupovina preko kol centra na broj telefona 011-4252142, dok će prodaja na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ početi od ponedeljka 28. avgusta.

FSS je zahvalio publici na podršci koju je reprezentacija imala u prethodnom meču protiv Velsa i pozvao je navijače da na isti način podrže srpski tim i u preostalim utakmica u kvalifikacijama koji će biti odlučujući u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo.

Izvor i foto RTS

One thought on “Od srede prodaja karata za duel Srbije i Moldavije”

Ostavi komentar

Translate »