Košarkaši Partizana u ponedeljak igraju poslednju utakmicu u ovoj godini, a rival je Mega u okviru 13. kola ABA lige. Meč počinje u 21.00. Štark areni. Trener crno-belih Obradović istakao je da ekipa treba da odigra najbolju moguću utakmicu. S druge strane, Mega oslabljena ulazi u ovaj duel, ali pomoćni trener Avdalović kaže da sigurno neće sa belom zastavom istrčati na teren.

„Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu.“

„Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bi trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege“, istakao je Obradović.

Centar Alen Smailagić kaže da je ključna koncentracija svih 40 minuta igre.

„Važna utakmica kojom hoćemo da na najbolji način završimo 2021. godinu. Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu“, poručio je Smailagić.

Mega oslabljena protiv Partizana

Košarkaši Mege bez četvorice igrača i trenera Vladimira Jovanovića, koji su zaraženi koronavirusom, dočekuju duel sa Partizanom.

Pomoćni trener Vule Avdalović je istakao da Mega ulazi u utakmicu sa ciljem da pruži svoj maksimum.

„Partizan je pokazao dobre igre u oba takmičenja, imaju pun roster, popunjeni su na svakoj poziciji sa kvalitetnim igračima i jedni su od favorita za osvajanje ABA lige.“

„Imaju trenera koji je najuspešniji evropski trener svih vremena i sa čijim potpisom je Partizan pokazao da ima najviše ciljeve u ovoj sezoni. Mi u utakmicu ulazimo sa ciljem da odigramo kvalitetan meč i da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku, imajući u vidu izostanke koje imamo“, izjavio je Avdalović.

Ostavi komentar

Translate »