Novi sponzor za Vaterpolo savez Srbije – klinika Aćibadem

Sponzor VSS-a je Aćibabem – Vaterpolo savez Srbije dobio novog sponzora. Radi se o renomiranoj klinici Aćibadem koja će voditi medicinsku brigu o igračima

Vaterpolo savez Srbije dobio je novog sponzora. Reč je o renomiranoj klinici „Aćibadem” (Acibadem) koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Ugovor je potpisan na četiri godine, a u Vaterpolo savezu Srbije ističu veliko zadovoljstvo postignutom saradnjom.

  • Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika „Aćibadem” obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate – konstatovao je Nemanja Marijan generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Klinika „Aćibadem”, novi spozor VSS, poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

  • Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom kao Što je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja – istakao je Čagri Ilk direktor sektora za sportska sponzorstva klinike„Aćibadem”.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: