Novi selektor ipak Vladan Milojević?

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević vezao je dva teška poraza na klupi Al Ahlija i tamošnji mediji i navijači ga već smenjuju, pa bi to mogao da iskoristi Fudbalski savez Srbije i postavi ga na mesto selektora reprezentacije.

Od trenutka kada je Ljubiša Tumbaković smenjen sa selektorske funkcije Vladan Milojević je figurirao kao kandidat, ali je glavna prepreka bio ugovor koji je imao sa Al Ahlijem i veliko obeštećenje koje bi morao da plati FSS.

Međutim, prema poslednjim informacijama iz Saudijske Arabije, to bi uskoro moglo da se promeni iz korena.

Vladan Milojević je u 2021. godini doživeo dva poraza, a posle jučerašnjeg je umalo došlo i do obračuna između golmana i navijača, pa bi sve moglo da kulminira otkazom za srpskog stručnjaka.

Arapski mediji su preneli informaciju da u klubu vlada nezadovoljstvo i da bi Milojević ubrzo mogao da završi epizodu na klupi Al Ahlija, a tome se ne bi protivili ni navijači. Naime, čak 82 odsto navijača Al Ahlija je jednoj velikoj anketi glasalo za Milojevićev otkaz.

Inače, već se pojavio i kandidat koji bi trebalo da nasledi Milojevića na klupi Al Ahlija, a to je trener omladinske selekcije Saudijske Arabije Saleh Al-Mohamadi.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: