Odmara do kraja sezone zbog povrede – Naš teniser je na konferenciji za novinare objavio da odmara do kraja ove sezone. Najavio je odmor od reketa od par meseci jer priroda povrede to i zahteva.

“Naredni period ću iskoristiti za saniranje povrede i jačanje svog tela. Nije mi lako ali prosto mora biti tako. Sastaviću novi tim, usavršiću svoju igru i bez žurbe, što do sada nisam niti mogao niti imao vremena, pripremiti strategiju za dalje.” – rekao je Novak i dodao:

“Agasi ostaje uz mene i zajedno ćemo raditi u pripremi za novu sezonu.”

“Naredni period posvetiću i porodici jer ću uskoro postati otac. Što se tiče nove sezone, ne znam tačno koji će turnir biti prvi.”

Novak je dodao da “Operacija nije potrebna i to je dobro da prirodnim putem rešim problem, ali moraću da poslušam savete lekara. To sam ozbiljno shvatio, jer povreda nije bezazlena i vučem je skoro dve godine, i zato sam se odlučio na ovaj potez.”

“Ne žalim se pred Vama ali jednostavno mora biti tako. Prognoze za izlečenje su dobre i za šest meseci mogu biti onaj stari.”

Što se tiče Dejvis kupa Novak je izrazio žaljenje ali i veliku podršku ekipi a pružiće je i kao navijač. Takođe Novak je pozdravio srpske vaterpoliste koji su mu poslali poruku podrške.

Sponzori neće napustiti Đokovića u sačekaće ga da zajedno osvajaju naredne trofeje.

A sačekaćemo ga i mi. Napred Nole!

Foto (B92)

 

 

3 thoughts on “Novak Đoković odmara do kraja sezone zbog povrede”

Ostavi komentar

Translate »