Novak Đoković nakon osvajanja Beograda: Idemo na titulu na Rolan Garosu! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković istakao je nakon osvajanja turnira u Beogradu da je laka bila odluka da zaigra pred domaćom publikom i odlučno najavio pohod na novi grend slem u Parizu.

Novak Đoković je čestitao Aleksu Molčanu na veoma dobrom tenisu koji je igrao u Beogradu i otkrio tajnu svog uspeha protiv tenisera iz Slovačke.

Obraćanje Novaka Đokovića nakon osvajanja turnira u Beogradu

„Imao sam sreće što mi je Slovak trener, iako nije ovde. Čuo sam se sa njim, pa mi je dao taktiku za polufinale i finale, pa sam se bolje spremio“, našalio se Đoković.

Zahvalio je publici koja je konačno bila prisutna na tribinama na Dorćolu i istakao da nije zažalio zbog odluke da igra u Beogradu neposredno pred put u Pariz.

„Ulepšali ste ovaj dan i dali nam polet za dalje. Moram da priznam da sam mislima već bio u Parizu, ali hteo sam da osvojim ovaj trofej. Pre mesec dana sam igrao ovde bez publike i bila je totalno drugačija situacija. Izgubio sam u polufinalu, pa sam imao i dodatan motiv. Iako ne igram uglavnom pred grend slemove, s obzirom da su retke prilike da igram pred domaćom publikom i kod kuće, znajući da postoji mogućnost da vas vidim na tribinama, laka je bila odluka da zaigram i nisam se pokajao“, naglasio je Đoković.

Zahvalio je i organizatorima turnira u Beogradu na čelu sa bratom Đorđem, svom timu, porodici i novom selektoru reprezentacije Srbije Viktoru Troickom.

„Idemo na titulu na Rolan Garosu“, uzviknuo je Novak za kraj.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: