Nova strategija za novu sezonu

Ozbiljna strategija za novu sezonu, novi član stručnog štaba je dokaz!

Kreg O’Šonesi se pridružio Agasiju i Stepaneku u radu sa nekada najboljim igračem planete.Bivši svetski broj 1 Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede i sprema da se posle više meseci pauze lati reketa i zaigra u novoj sezoni. Egzibicioni turnir u Abu Dabiju koji se održava 29. decembra biće lepa uvertira za ono što čeka Đokovića u nastavku sezone.

U jednom trenutku, Novak je osetio da je vreme za promene. Razišao se sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom, kao i Borisom Bekerom sa kojim je sarađivao tri godine. Novi početak sa novom ekipom ljudi budi nadu u pozitivan uticaj na Đokovićev povratak na stare staze.

Prvi se novom timu pridružio legendarni američki teniser Andre Agasi, da bi isto učinio i penzionisani Čeh Radek Štepanek.

Foto: Tanjug/AP

Sada se pojavilo još jedno ime u Đokovićevom timu za izazove koji slede. Kako prenose britanski mediji radi se o teniskom strateškom analitičaru Kregu O Šonesiju.

Informaciju je potvrdio i sam O Šonesi koji je već započeo rad i biće prisutan na turniru u Melburnu.

– Bio sam ovde cele nedelje gde sam asistirao timu Novaka Đokovića u predsezonskim treninzima. Glavni trener Andre Agasi je bio tu, i uz Štepaneka je organizovao sve. Bilo je sjajno. Mnogo sam toga naučio samo dok sam bio uz ove momke, moje trenersko znanje je sada na višem nivou – rekao je O Šonesi.

Prvo ozbiljno iskušenje Đokovića čeka sredinom januara naredne godine kada će nastupati na Australijan openu, grend slemu koji je osvajao šest puta.

 

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: