Nova pobeda rukometašica u Makedoniji

Pobeda srpskih rukometašica i u drugom kontrolnom susretu sa Makedonijom. Ženska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Makedoniju i u drugom pripremnom meču u Skoplju – 43:27

RUKOMETAŠICE su spremne za baraž. Ženska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Makedoniju i u drugom pripremnom meču u Skoplju – 43:27. Naše dame su u prvom susretu odigranom u petak slavile sa 35:29.

Najefikasnije u srpskom timu bile su Jelena Lavko sa osam i Željka Nikolić sa šest, dok su Tamara Georgijev i Slađana Pop-Lazić postigle po pet.

Tim je na ovoj proveri vodio pomoćni trener Živojin Maksić, a odluka o novom selektoru biće doneta u narednim danima. Našu selekciju u junu očekuje plej-of za plasman na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj koje se održava krajem godine. Protivnik je Italija, koja će biti domaćin u prvom susretu (11. jun), a revanš je u Srbiji tri dana kasnije.

U nacionalni tim vratila se Sanja Damnjanović, kao i Andrea Lekić, koja je zbog zdravstvenih problema morala da preskoči nastup u ovoj EHF nedelji.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: