Nikolić: Ništa manje od pobede nas ne zanima do kraja takmičenja

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu ne zanima ništa manje od pobeda do kraja šampionata.

„Ulazimo u samu završnicu takmičenja… Znate da je Partizan izašao iz serije od tri derbija u devet dana, izašao dosta pozitivno rezultatski, a sada nas očekuje još jedan derbi protiv Napretka i po plasmanu ekipa na tabeli i po kvalitetu protivnika koji dolazi“, rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16.00 dočekuju Napredak u utakmici 33. kola Super lige Srbije.

„Ekipa Napretka je protivnik koji cele sezone igra jako kvalitetan fudbal, ekipa koja ima širok igrački kadar na rasolaganju… Igraju jako dobro i o tome svedoče i rezultati u poslednje dve utakmice kada su jako nesrećno izgubili od Vojvodine i Zvezde“, dodao je Nikolić.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 43 boda, koliko ima i prvoplasirana Crvena zvezda, dok je Napredak peti sa 26 bodova.

„Uz maksimalno poštovanje Napretka, naš cilj na našem stadionu je još jedna pobeda. Partizan se nalazi u seriji od 30 utakmica bez poraza i ništa manje od pobede nas ne zanima do samog kraja takmičenja“, rekao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da ne zna koliko će Everton odustvovati sa terena.

„Možda nedelju, dve, tri… Učinićemo sve da ga oporavimo što je pre moguće“, rekao je i dodao da će u timu za meč protiv Napretka biti dve-tri promene u odnosu na duel s Vojvodinom.

Nikolić je posebno istakao veliku podršku koju njegova ekipa dobija od navijača u poslednje vreme.

„Sada je ta podrška i najpotrebnija. Dobro osećamo da se na neki način među navijačima stvara ambijent da su ovi igrači već šampioni zbog svega što su do sad uradili. Međutim, ja moram da im kažem da niko on nas ne razmišlja na takav način“, rekao je Nikolić.

On je naveo da jedino što može da obeća je da će igrači Partizana u preostalih pet utakmica „dati poslednji gram energije, poslednji atom snage da pokušaju da pobede sve utakmice do kraja“.

„Da se borimo za trofeje dok postoji i promil šanse. Na tom putu će nam njihova podrška biti mnogo značajna i očekujem da u nedelju naprave sličan ambijent kao protiv Vojvodine“, rekao je Nikolić.

(Beta, 28.04.2017)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: