Nikola Rađen se vratio u Zvezdu da okonča karijeru na lep način

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije Nikola Rađen ponovo će igrati za Crvenu zvezdu, klub za koji, kako kaže, i navija.

„Vratio sam se u Zvezdu, sve smo se dogovorili. Ostalo je još samo da se sredi papirologija, to će da bude gotovo u naredna dva dana”, rekao je Rađen i pojasnio razvoj događaja:

Nikola Rađen ponovo u redovima Zvezde

”Letos sam potpisao za AEK, ali je Grčka zatvorena zbog koronavirusa. Nije bilo poznato kada bi prvenstvo moglo da počne. Tačnije, ne zna se da li će uopšte i da se igra. Stigla je dobra ponuda Crvene zvezde i nisam mogao da je odbijem. Potpisao sam ugovor na sezonu i po“, rekao je Rađen.

Osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije, uključujući svetsko zlato, dva evropska i dve olimpijske bronze, kaže da je među crveno-bele došao da pomogne u povratku evropski vrh.

„Želim karijeru da završim na veliki način. U klubu za koji navijam, u Crvenoj zvezdi. Da li će to da bude za sezonu i po? Ne znam, videćemo. Tu sam da pomognem Zvezdi u borbi za titulu i da se vratimo u vrh evropskog vaterpola“, rekao je Rađen.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: