NEVIĐEN SKANDAL U SPLITU: Hrvatski huligani napali srpske reprezentativce!

Sramotna scena viđena je na parkingu u Splitu, gde su srpski strelci izbegli linč

Neviđeni skandal dogorio se u Splitu, gde su fizički napadnuti srpski sportisti. Nekoliko srpskih takmičara, među kojima je bio i srpski olimpijac Damir Miker, je tokom mitinga u Solinu izbeglo linč, kada su ih Hrvati napali na parkingu u Splitu

Sve se desilo u subotu na parkingu u Splitu, kad se grupa strelaca iz Srbije u kojoj su bili Damir Mikec, Duško Petrov, Zoran Vujić, Srđan Jovanović i hrvatski reprezentativac Uroš Kačavenda vraćala sa večere.

– Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali i su, počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama.

  • Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni – opisao je Mikec ovaj skandalozan događaj za Novosti.

On je drugog dana 14. mitinga “Salona open” ponovo, kao u subotu, ostvario ubedljivu pobedu vazdušnim pištoljem. Sem njega, od naših takmičara strelaca medaljom se okitila i Brankica Zarić, i to bronzanom, takođe pucajući iz pištolja.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: