NEHUMANO GAŽENJE HRVATA U PIONIRU: Zvezda demolirala Zadar sa 48 razlike!

Crvena zvezda na fantastičan način započela 2017. godinu

Košarkaši Zvezde imali su brutalan početak Nove godine! To su na svojoj koži osetili košarkaši Zadra, koji su poniženi u Pioniru u utakmici 16. kola! Bilo je 113:65, i time su crveno-beli upisali 16. pobedu iz isto toliko duela u ABA ligi.

Sve je bilo jasno već posle prve četvrtine, jer je Zvezda već tada stekla +20! Do kraja meča je razlika konstantno rasla i jedina dilema bila je kojim će rezultatom meč biti završen i da li će Zvezda potući rekord kada je u pitanju najveći broj postignutih poena kod jedne ekipe u regionalnom takmičenju, kao i da li će Zadru naneti najteži poraz u istoriji takmičenja.

Prethodni rekord ostvaren je u 4. kolu ove sezone, kada je Cedevita razbila upravo Zadar sa 120:62!

Na kraju meča su se crveno-beli malo opustili, pa je Zadar u poslednjoj deonici uspeo da se spusti ispod na manje od 50 razlike.

Utakmicu je posmatrao i novi košarkaš Crvene zvezde, Dion Tompson, koji je dobio i srdačnu dobrodošlicu od strane navijača. Mogao je da uživa u ubedljivom trijumfu svog novog tima. Takođe, u Pioniru su bili i bivši srpski fudbaleri Dejan Stanković i Marko Pantelić.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “NEHUMANO GAŽENJE HRVATA U PIONIRU: Zvezda demolirala Zadar sa 48 razlike!”

  1. Vlada

    Udario Hrvat (Idea) na Hrvata!

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: