Novak Đoković Foto: ProfimediaNovak Đoković Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u osmini finala Rolan Garosa snage odmerava sa Franciskom Serundolom, a sada je i definitivno da Srbin ima problem.

 

Novak Đoković je u prvom setu počistio Franciska Serundola. I tu se činilo da ima problem sa vratom, ali se onda u drugom setu javio novi – sa kolenom.

U drugom setu pri rezultatu 1:1, na 0:40 je Đokovića mučila noga. Istezao se, videli smo i bolnu grimasu, a onda je i definitivno prijavio problem sa desnim kolenom.

Novak Đoković Foto:Profimedia
Novak Đoković Foto:Profimedia

Seo je i tražio fizioterapeuta.

Podsetimo, na početku meča, tačnije pri rezultatu 2:1 u korist Srbina, napravio je dve greške Đoković – jednu iz forhenda, jednu iz bekhenda, pa se suočio sa brejk loptama. Prvu je spasao zahvaljujući dobrom servisu, a drugu smečom na mreži – i sreća je pogledala srpskog tenisera.

Izvukao se iz neprijatne situacije prvi reket sveta, a na promeni strana se Srbin uhvatio za vrat, pa je izgledalo kao da ima neki problem.

Na pauzi ga je čak i masirao, što je zabrinulo sve navijače.

Ukoliko pobedi Serundola, Nole će postati jedini – u obe konkurencije – koji je trijumfovao u 370 mečeva na grend slemovima.

sport.org.rs/sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »