Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Oct. 23, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)

Košarkaši Los Andjeles lejkersa poveli su protiv Denvera sa 3:1 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su pobedili sa 114:108, a srpski košarkaš Nikola Jokić bio je vidno utučen posle poraza.

Nikola Jokić je ovaj meč završio sa „samo“ 16 poena, sedam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Mislim da su skokovi bili problem, igrali smo dobru odbranu, ali nismo na kraju dobro skakali. Bilo je mnogo faulova i njihovih odlazaka na liniju penala. Bili smo… igrali smo sjajnu odbranu, ali su ta dva segmenta bila…„, govorio je Jokić na konferenciji za medije, pa se osvrnuo i na igru Hauarda.

On je uradio svoj deo posla, imao je dobru 1. četvrtinu, doneo je energiju njima, pogađao je u prvoj deonici„, rekao je Jokić, a potom je upitan za suđenje oje je po mnogima na ovom meču bio sporno.

Mislim… Mislim da smo napravili dosta jeftinih faulova, nije trebalo da ih puštamo na šut, ako već praviš faul, treba da bude smislen. Mislim da bi trebalo da budemo pametniji i da im ne dajemo lake poene sa linije„, zaključio je Jokić.

Pred Nagetsima je sada još jedan težak zadatak i pokušaj da naprave još jedno čudo i vrate se posle 1:3. Na drugoj strani, Lejkersi će se u narednom meču boriti za svoje prvo veliko finale od 2010. godine.

Ostavi komentar

Translate »