Fjorentina i Juventus igraju večeras prvi meč polufinala Kupa Italije, a to će biti prvi duel dva tima otkako je Dušan Vlahović u januarskom prelaznom roku prešao iz jednog u drugi klub. Navijači „viole“ spremaju doček za srpskog napadača i poručuju: Nećemo ćutati!

Dušan Vlahović bio je zvezda zimskog prelaznog roka u Italiji, kada je za 70 miliona evra prešao iz Fjorentine u Juventus, a navijači „viole“ taj postupak doživeli su kao izdaju.

„Utakmica kao nijedna druga“

„Ceo grad se oseća izdanim od strane Vlahovića, kao što se to dogodilo nekoliko puta u prošlosti. Ćutanje nije opcija, Firenca je vrlo pričljiv grad“, izjavio je za italijanske medije Federiko De Sinopoli, koordinator navijača Fjorentine.

Velika prašina se digla oko transfera srpskog reprezentativca, naročito pošto je Juventus u poslednjih nekoliko godina „oteo“ Fjorentini Federika Bernardeskija i Federika Kijezu, a „ljubičasti“ još pamte i odlazak Roberta Bađa u redove Stare dame 1990. godine.

Vlahović se nalazi u odličnoj formi, postigao je pet golova u šest utakmica, otkako je obukao dres Juventusa, ali čini se da će utakmica u Firenci biti prvi pravi veliki test za jednog od najtalentovanijih mladih napadača na svetu.

Za podizanje temperature pre meča pobrinuo se i klub iz Firence, koji je na svom Tviter nalogu objavio video sa naslovom „Utakmica kao nijedna druga“. 

Ostavi komentar

Translate »