Navijači čuvajte se falsifikata ulaznica za utakmicu sa Kelnom!

Zvezda upozorava navijače: Čuvajte se falsifikata!

FK Crvena zvezda upozorava i apeluje na svoje navijače koji planiraju da dođu na utakmicu protiv Kelna, da ne kupuju karte za utakmicu od preprodavaca, odnosno preko posrednika, niti da nasedaju na moguće prevare ljudi koji karte nude preko društvenih mreža.

Na prethodnoj utakmici Lige Evrope koju je Crvena zvezda igrala na svom stadionu, protiv londonskog Arsenala, prilikom kontrole na ulazima stadiona otkriven je određen broj neispravnih ulaznica, a posebno ulaznica koje su kupljene preko interneta, a potom fotokopirane.

Nakon prikupljenih relevantnih podataka i činjenica vezanih za ovu zloupotrebu, pokrenut je proces podnošenja adekvatnih krivičnih prijava protiv lica koja su izvršila ovo krivično delo.

Sa tim u vezi, za predstojeću utakmicu u kojoj će se sastati Crvena zvezda i Keln, Crvena zvezda će u saradnji sa svim relevantnim subjektima uključenim u organizaciju ove utakmice preduzeti sve potrebne mere i radnje, kako bi sprečila novu zloupotrebu, i to na sledeći način:

1. Biće sprovođena rigorozna kontrola ulaznica i to u dve faze i kroz dva bezbednosna prstena;
2. Nadzor nad kontrolom ulaznica će vršiti pripadnici MUP-a;
3. Svako lice sa neispravnom ulaznicom (što se utvrđuje posebnom metodom i upotrebom posebnih uređaja) biće predato policiji, a potom i procesuirano;

Crvena zvezda će učiniti sve što je u njenoj moći da utakmica protekne u najboljem redu, i da svakome ko dođe bude pravo zadovoljstvo što je prisustvovao, nadamo se, novom Zvezdinom uspehu.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: