Nataša Kovačević: Srce mi je puno zbog organizacije EP

Puno srce – Svi zajedno smo dali sve od sebe i prošlo je kako treba. Već od ovog momenta počinje priprema i realizacija za organizaciju jednog takvog takmičenja – kaže Nataša

Bord FIBA u Pragu je potvrdio da će Srbija i Letonija biti domaćini EP za košarkašice 2019. godine. Grupna faza takmičenja će se održati u Nišu i Zrenjaninu, dok će završnica takmičenja biti u Beogradu.

Promoterka šampionata biće Nataša Kovačević koja nije krila oduševljenje zbog toga.

  • Prvo moram da se zahvalim predsedniku KSS Predragu Daniloviću i generalnom sekretaru Dejanu Tomaševiću što su mi pružili priliku da pokušam da pomognem da naša zemlja dobije organizaciju EP. To je zasta velika stvar i bila mi je ogromna čast da budem u istoj prostoriji sa tim veikim ljudima i košarkaškim imenima. Svi zajedno smo dali sve od sebe i sve je prošlo kako treba. Srce mi je puno što ćemo biti organizatori – kaže Nataša.

Srbija je u konkurenciji za dobijanje domaćinstva dve grupe i završnice pobedila Rusiju.

  • Verujem da smo putem prezentacije KSS ponudili mnogo bolje i kvalitetnije uslove od Rusije. Već od ovog momenta počinje priprema i realizacija organizovanja jednog takvog događaja. Sigurna sam da će Srbija odlično uraditi posao – poručila je Kovačevićeva.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: