Pokazali šta sve nosi fudbal – Fudbaleri River Plejta uspeli su verovatno da propuste najbolju šansu za gol u istoriji fudbala.

Viđali smo često da neki igrač ne uspe da zatrese mrežu iako ispred njega nije bilo nikoga, ali to nadmašili Argentinci jer su ovaj put bila čak četvoriva sama ispred golmana, a u završnici akcije trojica pred praznim golom.

River je u nadoknadi vremena meča protiv Belgrana imali kontru četiri na jedan, što se tiče odnosa igrača u polju, koja je prešla u četiri na golmana.

Gonsalo Martines je odlično odigrao i u samoj završnici izbacivši iz jednačine i golmana gostiju, servirao je siguran gol saigračima, rezervista Tomas Andrede je imao zadatak da je samo prosledi u mrežu, ali je to učinio traljavo, pa je čuvar mreže gostiju Lukas Akosta stigao da loptu sa gol linije izbaci čak u korner.

Navijači Rivera su u neverici odmahivali glavom, ali su se na kraju ipak radovali pobedi od 2:1. River je šesti u argentinskom šampionatu sa 29 bodova iz 17 utakmica, zaostaje osam za najvećim rivalom Boka Juniorsima.

Izvor i foto B92

Ostavi komentar

Translate »