Rumunski portal „Sport“ pod vinjetom ekskluzivno prenosi informaciju da je Budesku raskinuo ugovor sa Dalijanom i da je na putu za prestonicu Srbije da potpiše za Zvezdu

Konstantin Budesku još uvek nije stavio paraf na vernost Zvezdi, a mediji u Rumuniji su već upoznati sa sumom za koju je odlični vezista pristao da se preseli u Beograd.

Rumunski portal „Sport“ pod vinjetom ekskluzivno prenosi informaciju da je Budesku raskinuo ugovor sa Dalijanom i da je na putu za prestonicu Srbije da potpiše za Zvezdu. Rumun će u crveno-belom dresu zarađivati 50.000 evra mesečno, odnosno 600.000 godišnje i na taj način će postati najskuplji igrč u istoriji srpskog fudbala. Brazilac Leonardo je na drugom mestu sa sumom od 510.000 evra godišnje.

Budesku je bio velika želja vlasnika Steaue, ali posle bogate ponude iz Beograda Rumuni nisu imali šanse.

Izvor i foto

0 thoughts on “NAJSKUPLjI FUDBALER U ISTORIJI SRBIJE: Budesku će u Zvezdi godišnje zarađivati 600.000 evra”
  1. ovo samo u srbiji ima klub koji duguje 60 miliona evra nikakvih rezultata u evropi nigde zarade od prodaje i odkuda njoj toliko love a radnički zbog pišljivih 2 miliona pred gasenjem.jel tončev dosao na čelo nišlija zbog igrača koji se prosleđuju za džaba kao i ofka.

Ostavi komentar

Translate »