Najluđa reakcija Kineza kad su Delije zagrmele: Zinuli, izbuljili oči i u neverici gledali levo-desno! (VIDEO)

Najvatrenije pristalice crveno-belih imale su internacionalne goste na tribini tokom meča sa Realom

Na tribini najvatrenijih navijača Zvezde bilo je nekoliko neobičnih situacija koje smo zabeležili tokom meča protiv Reala. Naime, jedan od vođa Delija je imao majicu kojom je odao počast ubijenom navijaču rivalske grupe, što nije toliko uobičajeno u navijačkom svetu, a takođe su se među vatrenim pristalicama mogla videti i dva Kineza.

Oni su zauzeli mesto u Parteru B i sa osmesima na licima posmatrali šta se oko njih dešava. A oko njih je bilo pravo grotlo navijača koji su razgaljeni dobrom igrom Zvezde, koja je u tim trenucima lomila moćni Real, pevali iz sve snage.

Zbog toga su se u jednom momentu Kinezi našli u čudu dok su osećali kako decibeli oko njih rastu i buka postaje sve jača. Obojica su začuđeno posmatrala šta se dešava i okretali su glavu sa jedne na drugu stranu jer je pesma u tim trenucima dopirala sa svih delova tribina.

Podsetimo, nešto slično viđeno je pre dve godine, kada je sestra Čarlsa Dženkinsa u Areni čula Delije i u neverici gledala ka tribinama.

Watch video!

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “Najluđa reakcija Kineza kad su Delije zagrmele: Zinuli, izbuljili oči i u neverici gledali levo-desno! (VIDEO)”

  1. ima jedan tim

    hahahahahah sad i kineze dovode da popune tribine ahhahahahahahahahaahah

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: