NAJJAČI TIM ZVEZDE ZA NOVI EVROPSKI ISPIT: Ovo je Stankovićev izbor za Šerif!

Crvena zvezda od 21 čas (RTS 1, Arena 1) igra na „Marakani“ prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa.

Crvena zvezda je pred meč saznala da će ako prođe Šerif igrati sa boljim iz duela Dinama i Legije, a ako ne uspe u tome – sledi selidba u Ligu Evrope gde ih čeka lošiji iz susreta Jang bojsa i Kluža.

Ali, kako je poručio trener Dejan Stanković fokus je smao na ekipi iz Moldavije. Stanković je u najavi meča istakao da je skauting dobro odrađen, zna da opasnost preti iz kontri…

Što se tiče sastava, na gol se vraća Milan Borjan. Na desnom beku je možda najveća dilema, ali bi trebalo da počne Milan Gajić. Na levom beku je siguran Milan Rodić, dok će štoperski par činiti Radovan Pankov i Aleksandar Dragović.

U veznom redu bi trebalo očekivati Seku Sanoga i Gelora Kangu. Moraće prvak Moldavije ako misli da „preživi“ Marakanu da kako zna i ume zaustavi Mirka Ivanića, Aleksandra Kataija i Filipa Falka. Mesto napadača trebalo bi da dobije opet Lois Dioni.

Stanković bi njima trebalo da ukaće poverenje protiv Šerifa: Borjan – Gajić, Pankov, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga – Ivanić, Falko, Katai – Dioni.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: