Sastav Srbije za utakmicu protiv Nemačke u Svetskoj ligi na kojem su svi olimpijski šampioni iz Rija, osim „penzionera“ Živka Gocića i Slobodana Nikića, biće najjači. Izjavio je selektor Dejan Savić.

Utakmica Srbije i Nemačke igraće se 14. marta u Zrenjaninu.

Na spisku selektora Dejana Savića su: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Barseloneta), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Nemanja Ubović (Breša), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Branislav Mitrović (Eger), Đorđe Lazić (Partizan) i Strahinja Rašović (Barseloneta).

„Okupićemo se u nedelju, raditi i u ponedeljak u Beogradu. Videćemo kakvo je stanje sa povredama i posle toga odrediti 13 igrača“, rekao je Savić za sajt VSS.

Utakmica selekcija Srbije i Nemačke igraće se 14. marta u Zrenjaninu, gradu za koji naš tim vežu lepe uspomene. Reprezentacija je krajem marta prošle godine gostovala u Zrenjaninu i odigrala egzibicionu utakmicu sa Australijom.

„Imali smo tada odličnu organizaciju, sjajan doček i sve je funkcionisalo besprekorno. Sa zadovoljstvom stižemo u grad na Begeju željni da se punim tribinama odužimo igrom i pobedoma koja će nas definitivno odvesti na završni turnir Svetske lige“, istakao je selektor.

Izvor i foto: RTS

Ostavi komentar

Translate »