Najbolji svetski vaterpolo juniori na turniru u Boru!

Najbolji vaterpolo juniori u Boru – Juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije, Hrvatske, Crne Gore, SAD, Australije, Italije i Irana, učestvovaće na turniru koji će se u Boru održati od 27. do 30. jula.

Tim povodom, Bor su posetili članovi delegacije Vaterpolo saveza Srbije Darko Udovičić i Dijana Bošnjak i u razgovoru sa predsednikom opštine Aleksandrom Milikićem istakli detalje turnira.

“Ono što krasi Bor i Vaterpolo savez Srbije je dobra prošlogodišnja organizacija turnira pred sam odlazak na Olimpijske igre. Praktično znamo da su naši zlatni vaterpolisti krenuli iz Bora i Vaterpolo savez, stručni štab i navijači to nikada neće zaboraviti”, rekao je Udovičić.

On se zahvalio svima koji su prošle godine učestvovali u  organizaciji predolimpisjkog turnira, a to su RTB Bor, hotel “Jezero”, borska javna preduzeća, opština Bor i svi koji su učinili da događaj prošle godine bude jedan od najprestižnijih turnira.

Udovičić je podsetio da, osim ovog turnira, predstoji i Svetsko juniorsko vaterpolo prvenstvo od 5. do 13. avgusta u Beogradu, gde će se takmičiti 20 timova. Od 20. do 27. avgusta održaće se i Evropsko prvenstvo za devojkeuzrasta do 17 godina”, naglasio je Darko Udovičić,  direktor Organizacionog odbora oba šampionata.

Predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić, naglasio je da se vaterpolisti mogu osećati kao domaćini u ovom gradu i da ovakvi susreti više nisu samo slučajnost već da prelaze u tradiciju.

Izvor i foto Ist Media

Pročitajte i ovo:

One Thought to “Najbolji svetski vaterpolo juniori na turniru u Boru!”

  1. […] je spremno za početak Svetskog prvenstva u vaterpolu za juniore kome će Beograd od 5. do 13. avgusta biti domaćin. Utakmice će se igrati na bazenu SC […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: