Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je da je povreda lakta zbog koje je propustio Masters u Majamiju prošlost i da je spreman za četvrtfinale Dejvis kupa protiv Španije.

Sve je dobro, nemam bolove, mnogo vremena sam posvetio oporavku i nadam se da ću biti spreman. Očekuje nas težak meč, bez obzir sto za Španiju neće igrati Rafael Nadal – izjavio je Ðoković na konfernciji za medije.

Ðoković je prokomentarisao i nedavnu Nadalovu izjavu kada je Španac rekao da nije siguran da li je srpski as povređen.

To je njegova stvar, nismo razgovarali, tako da verovatno nije znao o kakvoj je povredi reč – naveo je svetski broj dva.

Foto: TSS

Foto: TSS

Foto: TSS

Foto: TSS

Kada je u pitanju saradnja sa Nenadom Zimonjićem, koji je na mestu selektora nasledio Bogdana Obradovića, Ðoković je istakao da je u pitanju najbolji i najlogičniji potez.

Obradović je jedini selektor koji je osvojio Dejvis kup i njegov doprinos tom uspehu bio je veliki, ali došlo je vreme za promene i Zimonjić, koji je već radio ovaj posao pre deset ili više godina bio je najlogičniji izbor. Osim toga, on je jos aktivan igrač, može da nam pomogne, a poen u dublu je izuzetno važan – poručio je Ðoković.

Mec između Srbije i Španije igra se od 7. do 9. aprila u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izvor i foto Telegraf

Ostavi komentar

Translate »