Nadal: Ako budem zdrav mogu da pobedim Novaka i Endija

Da ne verujem da u narednih 11 meseci mogu da igram protiv najboljih ostao bih kod kuće. Melburn može da bude moja prilika da dobro igram – kaže Rafa

Prikazao je Rafael Nadal dobre partije na početku sezone, a izgleda da je to bilo dovoljno da stekne samopouzdanje pred nastavak sezone.

  • Da ne verujem da u narednih 11 meseci mogu da igrma protiv najboljih ne bih bio ovde, već bih ostao kod kuće. Moj cilj je da se takmičim na velikim turnirima i znam da je za to neophodno pobediti Mareja i Đokovića. Naporno radim, i osećam strast prema tenisu i ako ostanem zdrav i nastavim da radim kako želim mogu u tome da uspem – poručio je Nadal.

Veruje da bi već u Australiji mogao da napravi uspeh.

  • Osećam da Melburn može da bude moja prilika da ponovo dobro igram. Ako se osećam dobro mogu da ostvarim velike stvari. Volim da igram u Australiji i to je jedan od turnira koji je bolji iz godine i godinu. Nadam se da ću biti bolji nego prošle godine kada sam ispao u prvom kolu (poraz od Verdaska).

Na kraju je govorio o Niku Kirjosu od koga domaća publika mnogo očekuje.

  • Mora da razmišlja o više stvari, ali pre svega treba da bude zdrav i koncentrisan. Igraće pred svojim navijačima što će mu bit imotiv više. Videćemo kako će to da izgleda – zaključio je Nadal.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: