Muslin: Ne zanima me sukob između Zvezde i FSS

Sukob Zvezde i FSS ga ne interesuje – Selektor Srbije Slavoljub Muslin prokomentarisao je na okupljanju reprezentativaca sukob između uprave Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije.

Klub iz Ljutice Bogdana je u subotu posle proaza u finalu Kupa sazvao hitnu konferenciju za medije na kojoj je direktor kluba Zvezdan Terzić izneo više optužbi na račun predsednika FSS Slaviše Kokeze.

Između ostalog, Terzić je tada rekao i da pojedini igrači poput Kataija ili Ristića nisu pozivani u reprezentaciju jer igraju za Zvezdu. Katai je pozvan, tek kada je potpisao za Alaveš, rekao je tada Terzić.

„Nemam šta tu oko toga da kažem, samo kažem da tražimo jedinstvo i da treba da se navija za Srbiju. Očekujem da navijaju za nas i da ćemo svi zajedno pevati našu himnu“, objašnjava Muslin za B92.

U reprezentaciji je atmsofera pozitivna kaže selektor, isto potvrđuju i igrači, ali je poslednjih nedelja u srpskom fudbalu bilo mnogo tenzija oko terena.

„Nama treba atmosfera koju mi imamo ovde u timu, da tako bude i na stadionu i mislim da su to igrači zaslužili“, istakao je selektor.

Na pitanje o tome da li su opravdane tvrdnje uprave Zvezde da se igrači ne pozivaju u reprezentaciju jer igraju za klub iz Ljutice Bogdana, selektor je kratko rekao: „Nemam nikakvog komentara po tom pitanju“.

Crvena zvezda je najavila i rušenje Slaviše Kokeze sa čela Fudbalskog saveza Srbije od ponedeljka.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: