Muslin: Bez posebne pažnje za Bejla, u Velsu na pobedu

STARA PAZOVA – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin najavio je danas da će ići na pobedu u Velsu, čime bi se napravio veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

„Bio bih zadovoljan sa tri boda, ali ostaje pitanje kakva će se utakmica odvijati. U nekoj situaciji bih bio zadovoljan remijem, ukoliko nas Velšani nadigraju. Bez obzira, idemo na pobedu i uradićemo sve da do nje dođemo“, rekao je Muslin novinarima u Kući FŠ u Staroj Pazovi.

On je kazao da najbolji velški fudbaler Geret Bejl neće imati posebnu pažnju i striktnu markaciju.

„U sjajnoj je formi, daje golove, ali pored njega ima još dosta fudbalera, tu su Aron Remzi, Džo Alen… Dobro smo ih skenirali i znamo kako ćemo im se suprostaviti“, kazao je selektor.

Muslin ističe da nacionalni tim u odličnom raspoloženju dočekuje gostovanju Kardifu i prvog mesta na čelu kvalifikacione D grupe.

„Danas su svi igrači na okupljanje došli raspoloženi. Sve ide u dobrom smeru, samopoudanje je na visokom nivou“, rekao je Muslin, dodavši da je navikao da se nosi sa problemima oko povredama i suspenzijama igrača.

Utakmica između Velsa i Srbije igra se u subotu u Kardifu, a tri dana kasnije u Harkovu je na programu prijateljski duel sa Ukrajinom.

Foto Tanjug/ J.Pap, arhiva

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: