Murinjo sinoć gledao prvu metu, ponovo ruši svetski rekord?

Skauti na tribinama, jasno je ko je meta, „Posebni“ smatra da bi svojevremeno najskuplji na svetu bio poslednji kamenčić u mozaiku.
Šef skautske službe Junajteda je sinoć bio na tribinama u Beču, razlog je Garet Bejl.

Iako Velšanin pregovara oko novog ugovora, Junajted neće odustati.

Oni žele da ga, pošto ga je Pogba letos „smenio“ ponovo učine ne samo najskupljim, već i najplaćenijim igračem na svetu. Toj ponudi za Bejla, Real ne može da parira, zbog Kristijana Ronalda.

Mančester Junajted je spreman da ponudi, ne samo najviše novca u istoriji fudbala za sjajnog igrača, već i da ga plati 20 miliona evra po sezoni, što će srušiti sve rekorde.

Naime, ovaj transfer bi na globalnom nivou učvrstio pozicije „Đavola“ kojima novac nije problem.

Murinjo veruje da bi tim sa Bejlom praktično bio nepobediv, ne samo u Engleskoj. Transfer se sprema na leto, nije tajna da su se sastajali sa menadžerom Velšanina i da imaju ozbiljne namere.

Kristijano Ronaldo će sigurno produžiti ugovor do 2020. što znači da Bejl ostaje u njegovoj senci, što mu se navodno ne sviđa.

Kada je doveden Benitez prošlog leta, plan je bio da se fokus pomeri ka Velšaninu, ali od toga nije bilo ništa, Kristijano je pokazao ko je gazda u ekipi.

No, pita se Real i mi iskreno ne možemo da zamislimo situaciju u kojoj bi čak i za sumu od 150 miliona evra prodali Velšanina Mančester Junajtedu.

Jedina varijanta je da ne potpiše nov ugovor, to se desilo sa Ozilom, ali svejedno, Bejl je potpuno druga priča.

A opet, sa novcem u kombinaciji sa željom igrača, sve je moguće.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: