Muke u Interu: Pregovarali sa „El Flakom“, zaledio ih Ikardi!

Čini se da je Interu dosta svega, preživljavaju teške trenutke, bez pobede su u 2018. a sada još i ovo…

Sa ovakvim stvarima kada je Mauro Ikardi u pitanju morate da računate. On se izgleda trudi da skrene pažnju, poslao je poruku „Doviđenja“ koja je odmah digla na noge Italiju.

Na to su se nadovezale tvrdnje iz Argentine da se dogovorio sa Interom i da danas u Milano stiže ponuda 106 miliona plus Mateo Kovačić nekadašnji igrač Inter, za koga je Real platio 30 miliona.

Na leto, Ikardi, ta klauzula važi samo u prvoj polovini jula, može da ide za 110 miliona, mnogi računaju da je ovo bolja ponuda, ali je problem što Inter nema zamenu a svim silama se bori za top 4.

Mauro Icardi viaja a Madrid en estos momentos para sellar el pase con el Real. Una oferta exprés de 106M€ + el retorno de Kovacic habría convencido a la dirigencia neroazurra para dejar marchar a su máximo artillero a falta de tan solo 2 días para cerrarse el mercado de pases

U novoj godini im toliko loše ide da su najgori tim u Seriji A zajedno sa Kjevom, nemaju pobedu u 2018.

Ali, sigurno da u ova dva dana neće pustiti Ikardija, čak i da Real dođe sa ponudom, dok sa druge strane ne uspevaju da završe posao za Pastorea.

Sinoć je izgledalo da je blizu, ali PSŽ ne odustaje, traže obavezan otkup na kraju sezone i još naravno novac za prolećnu pozajmicu. Njima i Interu je isti problem, FFP visi nad glavom, jedni bi sigurno da prodaju, drugi da izbegnu obavezu da kupe.

Sam Argentinac hoće u Inter, iako trener Emeri ne želi da ga se odrekne, „Mršavko“ veruje da bi neigranje u PSŽ ugrozilo šanse da ode na Mundijal, mada je on standardan u ekipi „Gaučosa“.

Manje od dva dana do kraja, hoće li kompromis biti nađen, da li će Inter probati da klauzulu o obaveznom otkupu veže za plasman u Ligu šampiona ili broj nastupa Pastorea, no, PSŽ ni na to ne pristaje…

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: