Možemo protiv svih, u preostala dva meča odluka

Bitna preostala dva meča

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon meča sa Arsenalom izjavio je da su njegovi izabranici pokazali da mogu da se nose sa svakim mogućim protivnikom, kao i da ih do kraja grupne faze očekuju dva teška, ali zanimljiva meča.

Milojević je izjavio da je Zvezda odigrala disciplinovan meč i ostvarila nešto što čak ni klubovi iz Premijer lige nisu uspevali.

„Odigrali smo sličan meč kao i u Beogradu, dobro smo se pripremili za protivnike i kod nas i u Londonu. Probali smo da svedemo Arsenal na što manje udaraca i to smo i uspeli. Ovde smo došli da odigramo odvažno i ispravimo greške iz Beograda, znali smo da će Arsenal da pritiska, ali smo izdržali. U prvom poluvremenu smo mogli neke situacije mnogo bolje da iskoristimo. Znali smo da će biti dosta prostora za igru, imali smo par izuzetnih situacija protiv mnogo veće ekipe. Ne može puno timova, čak ni Premijer lige da se pohvale time i da dolaze u takve prilike na Emirejtsu“, izjavio je Milojević na konferenciji nakon eča.

„Ostaje žal za dve prečke protiv Arsenala, Boaćijeva u Beogradu i Vujadinova ovde, ali sve u svemu odigrali smo dobru utamicu, čestitam mojim momcima, na zalaganju i požrtvovanosti, a Arsenalu želim da ostvari sve što je zacrtao u ovoj sezoni. Mi se okrećemo narednim utakmicama i izazovima“, dodao je Milojević

Milojević je rekao da je gostovanje Arsenalu velika stvar za njegove izabranike i da iz takvog meča oni mogu da izađu samo bogatiji za jedno veliko iskustvo.

„Biti u Londonu i igrati na prelepom stadionu pravo uživanje, imam sve pozitivne utiske. Zvezda pripada ovoj grupi samog krema evropskih ekipa, a Arsenal je svakako to, jer je favorit za osvajanje ovog takmičenja. Bilo je ovo veliko iskustvo za nas, naši igrači rastu iz meča u meč i ovo su im prvi nastupi u Ligi Evrope, što je jako bitno za njihovo buduće samopouzdanje“, rekao je Milojević.

Milojević je rekao da nije primetio nezadovoljstvo kod Gelora Kange nakon što je izmenio Gabonca.

Trener Zvezde izjavio je da ne zna „šta bi bilo, kad bi bilo“, ali i da njegov tim do kraja grupne faze ima još dosta posla.

„Ja verujem da kad se završi meč ne treba pričati o tome šta bi bilo kad bi bilo, pravili smo šanse, prave i konkretne ovde u Londonu možda i više nego u Beogradu. Što se pobede Kelna tiče, čuo sam rezultat, ali verujte da mi o tome ne razmišljam, došli smo ovde bez straha, išli čak i na pobedu kao i protiv bilo koga u grupi. Ima još dve bitne utakmice da se odigraju…Keln je Keln, Bundesligaš kog ne možete da zanemarite, tu su i dugogodišnji učesnici lige šampiona Bate i Arsenal i očekuju nas zanimljive utakmice do kraja grupne faze“, izjavio je Milojević.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: