Moramo da pričamo o kamerama koje snimaju srpske fudbalske utakmice (VIDEO)

Moramo da uzmemo u obzir užitak gledanja – Ljudi više od 10 godina imaju ekskluzivno pravo na prenose Super lige u fudbalu, a ništa ne čine po pitanju užitka gledalaca

Srpski fudbal srlja iz problematičnog vikenda u još problematičniji, a na listi stvari o kojima zaista moramo da pričamo i želimo da čujemo vaše mišljenje jesu kamere Arene Sport koje snimaju isti.

Ko zna koji put samo ove sezone smo čuli na utakmicama da se nešto ne vidi jer je kamera u lošem uglu (?!).

SADA, kada se gleda svaki aut, svaka sudijska odluka, a kamoli crveni kartoni i penali koji mogu da donesu prevagu u šampionskoj tituli, naše prvenstvo grafički i TV izgledaju baš amaterski.

Da ne pričamo što na internetu ne možete da nađete HD snimak nijedne utakmice domaćeg prvenstva.

Dalje, skoro nijedna diskutabilna sudijska odluka u studiju ne može valjano da se analizira, pa samo u utakmici Crvena zvezda – Vojvodina (veliki broj komentara na ovaj meč je stigao u Telegraf) nismo ljudski mogli da vidimo nekoliko situacija (za početak crveni karton i penal) u kojoj je komentator bio osuđen da izgovara sada već rutinske recenice “ne vidi se baš najbolje“. Ok, kada će da se vidi???

DAKLE, koliko god plaćali za prava, TV prenosi domaćeg prvenstva su luksuz i obaveza, istovremeno.

Sudijska organizacija, koja ionako vaga po 10 do 12 dana da kazni nekog sudiju, uz snimke zvaničnog vlasnika prava taj posao moze samo da odloži.

Hej, 2017. godina je, a mi se bavimo brojem kamera i pokrivenošću terena na kojem uglavnom ne možemo da vidimo najvažnije čak i kad se po pet 6 puta ponavlja kadar.

PREMA TOME, stvarno, rođaci, ili radite te prenose kako valja ili nemojte više da ih radite?

Imate mogućnost da opišete svoj doživaljaj prenosa domaćih utakmica. Komentari vas čekaju.

Izvor Telegraf (S. M.)

Pročitajte i ovo:

2 Thoughts to “Moramo da pričamo o kamerama koje snimaju srpske fudbalske utakmice (VIDEO)”

  1. liks

    PA KAD TO ZVEZDANA I KOKI TAKO ŽELE

    1. Istina

      Taj izum je patentirala mlada partizanka u vreme Toleta,kad je otimala i radila sve sta joj se htelo.Posto vise tako nesto nije u mogucnosti,sad kuka na sve strane po sistemu,drz te lopova a lopov je u kuci.Najveci licemeri na svetu.

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: