MONDO saznaje: Tim sveta protiv „delfina“

Priprema se spektakl za manifestaciju „Dan vaterpolo šampiona“ krajem decembra. Oproštaj Živka Gocića i Slobodana Nikića od kapice sa državnim grbom.

Živko Gocić i Slobodan Nikić su posle osvojene zlatne olimpijske medalje u Rio de Žaneiru objavili da je kraj. Zajedno su ova dvojica sjajnih vaterpolista osvojili 55 MEDALJA sa nacionalnim timom!

„Prešli smo igricu, sada neka mlađi nastave„, rekao je dugogodišnji kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić, koji je, uz Nikića, ali i mnoge druge, zadužio ne samo srpski vaterpolo, već i srpski sport.

I Živko i Boba, inače kumovi, zaslužili su da se od reprezentacije oproste na spektaklu, a MONDO nezvanično saznaje da su u toku pripreme da taj spektakl i bude organizovan na Banjici, u okviru „Dana vaterpolo šampiona“.

Ideja je da 23. decembra bude organizovana revijalna utakmica Srbija protiv „Tima sveta“, a na njoj bi Živko i Boba poslednji put nosili kapicu državnog tima. Baš na Banjici, gde su i počeli svoje velike karijere.

Novi tim-menadžer reprezentacije Srbije Jugoslav Vasović za MONDO nije želeo da otkriva sve detalje, ali jeste nagovestio da se nešto veliko priprema.

„Potrudićemo se, svakako, da taj dan bude poseban jer vaterpolo to zaslužuje. Imamo sva zlata ovog sveta i želimo da narod uživa u svojim šampionima taj dan. Postoje planovi oko rivala na toj revijalnoj  utakmici, ali rano je još za tu priču. Za koji dan ćemo imati tačan program tog dana pa će I mediji biti  upoznati“, rekao je Vasović.

Biće ovo prilika za sve ljubitelje vaterpola da pozdrave ne samo „matore“ i ne samo asove svetskog vaterpola, već i one mlađe – juniore, omladince, koji se sa velikih takmičenja takođe vraćaju sa medaljama. Uglavnom, zlatnim.

Vaterpolo ovo zaista zaslužuje!

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: