STARA PAZOVA – Fudbalski savez Srbije (FSS) potpisao je danas sponzorske ugovore sa kompanijama „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“.

Svečanom ceremoniju u Kući fudbala u Staroj Pazovi prisustvovali su generalni sekretar FS S Nebojša Ivković i direktor za korporativnu bezbednost „Moj kiosk grupa“ Saša Bajčetić, odnosno direktor „Vujić vode“ Vidoje Vujić

„Ovo je značajan dan za Fudbalski savez Srbije, jer u naš sponzorski tim ulaze reprezentativni igrači, ugledne firme i srpski brendovi. Reč je o liderima u svojim oblastima poslovanja, kompanijama koje su se na tržištu već dokazale kvalitetom proizvoda i usluga i profesionalnim pristupom u radu. Upravo zato, verujemo da će naša saradnja imati zajednički interes, kako za razvoj sporta i prosperitet fudbala, tako i za reprezentativnu promociju i još kvalitetnije pozicioniranje naših novih poslovnih saradnika i prijatelja“, izjavio je Ivković.

„Moj Kiosk grupa“ je poslovni sistem, koji se sa 3.500 zaposlenih svrstava u prvih pet privatnih kompanija po broju zaposlenih u Srbiji, dok je „Vujić voda“ pogon za flaširanje malomineralne vode koji je počeo sa radom 2003. godine u okviru poslovnog sistema „Vujić Valjevo“.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »