Karim Benzema ima problema u Saudijskoj Arabiji. Odnosno, Al-Itihad ima problema sa Karimom Benzemom.

Zemljotres „Karim“ – tako su španski mediji, predvođeni Markom, preneli vest da se Benzema nije pojavio na predsezonskom trening kampu Al Itihada, zbog čega je njegovo ime obrisano sa spiska imena igrača koji će učestvovati na mini-pripremama u Dubaiju naredne nedelje.

Kako prenosi Marka, Benzema je trebalo da se u petak, 12. januara, pojavi na prozivci u Džedi. On to nije učinio, a ni tokom jučerašnjeg dana u klupskim prostorijama nije bilo traga Francuzu.

Iz tog razloga je argentinski stručnjak i šef struke Al Itihada Marselo Galjardo odlučio da ne pravi ustupke u Benzeminom slučaju. Šta god da se desi, navode saudijski mediji, Karim Benzema neće otputovati sa timom u Dubai.

Nije prvi put da bivši as Real Madrida i osvajač Zlatne lopte pokazuje nepoštovanje prema svom poslodavcu. Izvori Marke su potvrdili da je Benzema propustio tri poslednja treninga sa Al Itihadom pred kraj godine u Džedi, čak i pre početka zvaničnog odmora igrača za božićne i novogodišnje praznike.

Ono što je najčudnije u svemu – od Benzeme nema ni traga ni glasa. Niko u klubu ne zna gde se Karim nalazi i kada bi mogao da odluči da se pojavi.

Sport.org.rs

Ostavi komentar

Translate »