Srpski teniser Miomir Kecmanović nadigrao je Amerikanca Džeka Soka sa 2:0 (7:6/7:3/, 6:4) i plasirao se u drugo kolo Masters turnira u Majamiju. Za plasman u treće kolo Kecmanović će se boriti sa Feliksom Ože-Alijasimom koji je sedmi nosilac na turniru.

Amerikanac Džek Sok, koji je 144. teniser na listi, odlično je ušao u meč sa našim teniserom koji je za skoro 100 mesta bolje plasiran i uspeo prvi set da uvede u taj brejk.

Kecmanović je zadržao maksimalnu koncentraciju i ubedljivo sa 7:3 u taj brejku osvojio prvi set, a time i prelomio meč, jer u nastavku je osigurao pobedu i plasman u drugo kolo turnira.

U borbi za treće kolo Kecmanović će se sresti sa Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom koji je kao sedmi nosilac turnira pauzirao u prvom kolu.

Njih dvojica su do sada tri puta odmeravali snage na terenu i sa 2:1 u pobedama vodi Ože-Alijasim, ali u poslednjem duelu pobedu je slavio Kecmanović.

U nešto ranije odigranom meču naš drugi teniser koji je sinoć izašao na teren Majamija Laslo Đere poražen je od Artura Finderkneha sa 2:6, 6:7 (6:8) i nije uspeo da se plasira u drugo kolo.

Ostavi komentar

Translate »