Ispunili smo ono što smo zacrtali – Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević zadovoljan pobedom svoje ekipe nad Karpošom, ali i generalno sezonom u Jadranskoj ligi. Milojević je naveo da njegova ekipa, ako se poklope neki rezultati, može da završi ligu kao šesta, što bi bio drugi najbolji rezultat u istoriji kluba.

Mega je Sremskoj Mitrovici pobedila ekipu Karpoš Sokola sa 82:69 u 26. kolu regionalnog takmičenja.

„Zadovoljan sam pobedom. Bila je ovo teška utakmica, jer je ekipa Karpoša najnezgodnija za igranje. Vrlo su atipični, centri su sjajni šuteri, mogu da pogode za tri poena i jako ih je teško braniti jer mogu dobro da igraju i pod košem. Imali smo problema u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku uspeli da se prilagodimo, preuzimali smo posle njihove pik igre i to je dalo rezultat“, rekao je Milojević posle utakmice.

„Zadovoljan sam ovom sezonom, ispunili smo ciljeve, jer naš prvenstveni cilj je razvoj mladih igrača. I ove godine smo afirmisali par igrača koji će ići u NBA ligu, pri tom smo opet imali sasvim pristojan rezultat“, dodao je trener Mege.

Milojević je naveo da njegova ekipa, ako se poklope neki rezultati, može da završi ligu kao šesta, što bi bio drugi najbolji rezultat u istoriji kluba.

„Uz sve poteškoće na pravi način smo odigrali u finišu sezone i u poslednjih sedam utakmica zabeležili smo pet pobeda. Podigli smo formu pred kraj regionalnog takmičenja i ispunili ciljeve. Sada imamo dovoljno vremena da se spremimo za domaće prvenstvo i ponovo izborimo plasman u ABA ligu“, rekao je Milojević.

Izvor i foto: RTS

Ostavi komentar

Translate »