PARTIZAN vs OLIMPIA ARMANI MILANO KEVIN PUNTER Kevin Panter basketrball Partizan vs EA7 Emporio Armani Milano Euroleague Stark Belgrade Arena 07.12.2023. Foto: Belgrade Stark Belgrade arena Serbia Copyright: xMarkoxMetlas/xMNxPressx,Image: 827827258, License: Rights-managed, Restrictions: Credit images as "Profimedia/ IMAGO", Model Release: no, Credit line: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Kako se bliži kraj košarkaške sezone, neminovno počinju glasine i licitacije o potencijalnim transferima.

Jedna od njih pojavila se u pojedinim domaćim i regionalnim medijima, a tiče se statusa Kevina Pantera u Partizanu, tačnije, njegovog navodnog odlaska iz redova jadranskog šampiona.

Mediji su kontaktirali Harisa Papadopulosa, agenta kapitena crno-belih, i negirao priče o navodnom Panterovom odlasku iz ekipe Željka Obradovića.

Činjenica je da je Kevin Panter „vruća roba“ na tržištu, uprkos tome što je pod važećim ugovorom, ali igrač nema nameru da napušta Partizan, s obzirom da je u Beogradu zadovoljan statusom, životom i klubom.

Tom prilikom Papadopulos se javio sa Kipra, gde je sedište njegove menadžerske agencije i istakao da je prvenstvenio bio veoma iznenađenj pojedinim natpisima o Panterovom odlasku.

Da odmah pojasnim, to su čiste budalaštine! Kevin Panter ima važeći ugovor sa KK Partizan i tu će i ostati. Nema nikakve dileme oko toga.

Agent američkog beka je istakao da nema apsolutno nikakve osnove za tvrdnje o Panterovom odlasku, rekavši da je kapiten crno-belih izuzetno srećan u Beogradu, kao i da neizmerno ceni šta je klub učinio za njega.

  • Ne znam šta da vam kažem, neko je hteo da poveća saobraćaj na portalu tokom praznika pa je verovatno rešio da pusti tu vest – našalio se Panterov agent.

Oko priča da je Kevin Panter odjavio stan u kome stanuje jer planira da leto provede u SAD, Papadopulos je istakao da je moguće da će se as Partizana preseliti u novi dom, ali da će taj dom sigurno biti u Beogradu.

Kevin Panter će predvoditi Partizan u utorak uveče, kada se nastavlja polufinalna serija ABA lige gostovanjem u Podgorici protiv ekipe Budućnosti. Crno-bele očekuje vreo teren u Morači, naročito posle tenzija koje je podgorički klub podgrejao posle poraza u Beogradu, nezadovoljan suđenjem protiv šampiona.

Određene su i sudije za ovaj meč, a sigurno je da ih očekuje vraški težak posao i veliki pritisak.

Sport.org.rs/Sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »