Glupo i ponoženo se osećam. Ispao sam naivan što sam mislio da sudije neće odlučiti derbi, nakon što je Crvenoj zvezdi priznat neregularan pogodak u 153. večitom derbiju (1:1) – izjavio je trener crno-belih.

„Osećam se jako glupo, možda reči nisu akademske, ali tako je. U najavi utakmice rekao sam da sudije neće odlučiti, ali sam se prevario, naivno sam verovao. Ponižen sam… Ako želimo dobro našem napaćenom fudbalu, izgleda da sam naivan jer mislim da fudbal može da bude bolji. Verovao sam u kvalitet i poštenje određenih ljudi…“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On smatra da je, Partizan, na osnovu statistike možda zaslužio i više od remija.

„Postigli smo gol, možda mogli još jedan, statistički gledano. Imali smo mnogo više kornera, 9:4 bilo je u udarcima na gol, posed lopte je bio izjednačen… Možda smo bili malo bliži pobedi“, rekao je Nikolić, zahvalivši se ljudima iz Crvene zvezde na gostoprimstvu.

Nikolić naglašava da bi šampionska trka morala da se odluči na sportski način, a ne ljudi koji nisu previše bitni u igri, aludirajući na sudije.

„Čestitao bih svojim igračima na volji, karakteru i htenju. Ima još dosta da se igra. Samo bi bilo dobro da titulu odlučuje sportski faktor, pa makar i Vojvodina bila šampion. Nisu nam potrebna saopštenja, svako treba da radi svoj posao“, zaključio je Nikolić.

Izvor i foto: RTS

Ostavi komentar

Translate »