Marina Maljković : Dozvolite sebi da vam bude lepo!

Dozvolite sebi uživanje – Marina Maljković govorila je u okviru projekla ‘Lepo mi je, jer tako želim’, uz savet prisutnima na predavanju „da dozvole da im bude lepo“.

„Pogledajte oko sebe i u sebe, i napravite od života jedno lepo mesto. Zapamtite, svakom čoveku je lepo koliko on sam to želi i dozvoli. Moj savet je da dozvolite da vam bude lepo“, reči su Marine Maljković koje su odzvanjale sinoć u UŠĆE Shopping Centeru na prvom u nizu motivacionom predavanju u okviru pojekta “Lepo mi je, jer tako želim”.

Ovaj projekat organizuje Ušće Shopping Center u saradnji sa Centrom za lični razvoj ‘Lepo mi je’, u nameri da svojim posetiocima ponudi novi i drugačiji sadržaj.

Marina Maljković je tokom predvanja, koristeći se primerima iz svog života i izazovima sa kojima se susretala u karijeri, uspela veoma brzo da ostvari neposrednu komunikaciju sa publikom koja je pomno pratila predavanje.

Predavanje je na kraju preraslo u otvoren i direktan dijalog na temu kako se kroz upornost i jaku želju, mogu dostići ciljevi.

Narednog meseca, 7. juna, kao novi govornik projekta ‘Lepo mi je, jer tako želim’, publici će se predstaviti kulturolog Zorica Tomić sa temom kako razumeti druge.

Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: