Srpski štoper Bogdan Planić najverovatnije će pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Lige šampiona potpisati novi ugovor sa Makabijem iz Haife.


Kako porenose mediji u Izraelu srpski štoper Bogdan Planić je do sada bio najplaćeniji igrač Makabija pošto je godišnje zarađivao 450.000 evra, a klub mu sprema novi ugovor.

Spekulislao se da bi ovog leta mogao da ode, pošto mu ugovor ističe u junu 2023. godine, ali je Makabi stigao nadomak Lige šampiona, pa se o odlasku više ne priča.  Prema najnovijim informacijama iz Izraela Makabi sada Planiću nudi novi ugovor, do 2025. godine, uz opciju produžetka saradnje do 2026.

Planiću se nudi i blaga povišica. Novim ugovorom 30-godišnjem fudbaleru bla bi garantovana plata od 500.000 evra fiksno, ali tu bi bili i „bonusi” u slučaju osvajanja trofeja i evropskih uspeha.

Menadžer rođenog Užičanina uskoro bi trebalo da sleti u Izrael na finalizaciju pregovora. Jedan od uslova je da na klupi Makabija ostane Barak Beher.

Prvi meč u Izraelu između Makabija i šampiona Srbije igra se 17. avgusta,  počeće  u 21 sat.  Revanš je šest dana kasnije, u utorak 23. avgusta, na stadionu Rajko Mitić, takođe od 21 čas.

Ostavi komentar

Translate »