Real Madrid radi sve da pronađe klub u koji bi mogao da pošalje bar na pozajmicu Luku Joviča, a navodno je tome najbliža Roma


Međuti, Romi je problem Jovićeva plata od 4.500.000 evra. Mada se u Madridu nadaju da će to uspeti da reše time što „vučici“ neće odrezati jaku cenu za samu pozajmicu, a samo pozajmica dolazi u obzir. Roma je svejedno planirala da plati 10.000.000 evra za potpis Borhe Majorala, ovako će značajno jeftinije proći. S tim da bi Roma volela i kada ne bi morala da isplaćuje baš celu Jovićevu platu.

Jović će u Rimu u konkurenciji Edina Džeka, jer Roma nema drugih klasičnih napadača, sigurno imati minute i šansu da povrati samopouzdanje.

– Real bi prepustio Srbina drugom klubu, da sazri u Italiji. U tom slučaju ostavio bi Majorala kao alternativu Benzemi. Roma, Milan i Inter zainteresovani su za obojicu napadača – piše As.

Inter navodno nudi više para i Realu i igraču, ali je pitanje koliko bi Jović igrao pored Romelua Lukakua i Lautara Martineza. Što se Milana tiče,  tu je Zlatan Ibrahomović, on je već u godinama i moraće da odmara, dok je jedina prirodna rezerva 18-godišnji Lorenco Kolombo, jer Ante Rebić, pa čak ni Rafael Leao nisu prave devetke. Milanova preporuka je i to što je Braim Dijaz već prošao istim putem, od Reala do Milana.

Mediji tvrde da Jovič ne bi imao ništa protiv toga na napusti Madrid, a  predsednik Reala Florentino Perez se lično zainteresovao da reši ovaj problem, a Roma bi već koliko danas trebalo da odgovori na predlog Kraljevskog kluba.

Ostavi komentar

Translate »