Luda vest iz Španije: Barsa hoće Rukavinu!?

„Mundo Deportivo“ javlja da je slavna Barselona zainteresovana za rezervnog beka Viljareala.

Barselona traži rezervnog desnog beka, a jedna od meta je i Antonio Rukavina!?

Zvuči kao šala, ali kako javlja katalonski list „Mundo Deportivo“ upravo je Rukavina tip igrača koji se uklapa u profil desnog beka kakvog traži Barselona. Žele da u zimskom prelaznom roku angažuju jeftinog fudbalera koji poseduje tehničke i fizičke kvalitete, a koji može da zameni Aleša Vidala koji ide iz kluba.

Teško da je i Rukavina, koji u januaru puni 33 godine, pomislio da će ga u nekom trenutku karijere povezati sa slavnom Barselonom, ali kako ovaj list tvrdi tu zaista „ima nešto“.

„Mundo Deportivo“ navodi da su njihovi izvori kazali da je definitivno postojao kontakt izmmeđu klubova, a pitanje je da li bi Viljareal uopšte pravio problem Rukavini koji čak nije ni prvi izbor na poziciji desnog beka.

On je u prvenstvu odigrao svega jedan meč (90. minuta) i četiri puta je počinjao u Ligi Evrope.

Takođe, ustalio se i u reprezentaciji Srbije kod selektora Slavoljuba Muslina.

Osim njega kao potencijalna pojačanja na poziciji desnog beka spominjali su se Branislav Ivanović i Darijo Srna, a videćemo da li će nekoga od njih na kraju dovesti Barselona. Rukavina je pre Viljareala, u kom igra od 2014. godine, nastupao iza Valjadolid, Minhen 1860, Dortmund, Partizan i Bežaniju.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: