Ljubomir Obradović: A sada, najbolje što možemo!

Obradović: Protiv Crnogorki najbolje što možemo

Rukometašice Srbije danas od 17.30 u Magdeburgu igraju meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Crne Gore. 

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da njegova ekipa želi da nastavi dobar niz na Svetskom prvenstvu.

On je istakao da će se na najbolji mogući način suprotstaviti Crnoj Gori u osmini finala.

Svako ima svoje adute. Imamo želju da nastavimo dobar niz. Bili smo konstantniji na ovom takmičenju što mi daje nadu za optimizam da možemo da izađemo kao pobednici. O njihovim kvalitetima ne bi trebali da pričamo. Na nama je da se suprotstavimo na najbolji mogući način, i u odbrani, i u napadu. Uradićemo najbolje„, rekao je Obranodivić, prenosi Rukometni savez Srbije.

Selektor je naveo da ga raduje to što je njegova ekipa od prve utakmice u grupi protiv Kine, pa do poslednje protiv Južne Koreje imala uzlaznu putanju.

To se posebno videlo protiv Koreje. Imali smo tri gola prednosti protiv Nemačke i Holandije, ali nismo pobedili. Raduje me posebno poslednji meč jer smo ga prelomili na kraju protiv vrlo zahtevne reprezentacije koja je pobedila tu Holandiju. Videli ste kako su Holandjanke ubedljivo porazile Nemačku. Naša reprezentacija ima još mnogo neiskorišćenih rezervi, a nama je da ih otkrijemo već u utakmici u nedelju„, rekao je Obradović.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: