Lajonel Mesi progovorio o odlasku iz Barselone

Argentinski fudbaler Lionel Mesi u ekskluzivnom intervjuu za „Sekstu“ otkrio zašto je letos hteo da napusti Barselonu, ali je govorio i o svojoj budućnosti na Nou kampu.

Novinar Đordi Evole imao je priliku da razgovara sa jednim od najboljih igrača svih vremena.Veliki intervju sa Mesijem biće prikazan u nedelju, 27. decembra.

„Istina je da sam sada dobro, ali nije bilo tako tokom leta. Sve što se dogodilo pre leta, način na koji je završena sezona, potom i taj burofaks i sve ostalo… To se pomalo prelilo i na početak sezone“, istakao je Mesi za Sekstu i potvrdio da je motivisan da nastavi da se bori.

„Trenutno sam dobro i radujem se borbi u svakom takmičenju u kojem učestvujemo.“

Leo je pre nekoliko dana postigao gol u remiju sa Valensijom (2:2) i izjednačio se sa legendarnim Peleom po broju golova postignutih u jednom klubu – 643.

„Znam da je klub u nezavidnoj situaciji, institucionalno, ali i na samom terenu. Uzbuđen sam zbog svega što se događa Barsi“, zaključio je Mesi.

Evole je najavio intervju za 27. decembar u 21.15, a očekuje se da Mesi još jednom šokira fudbalski svet, kao pre nekoliko meseci kada je govorio za Gol.

„Na ovaj ili onaj način, mislim da ga sam ga 14. puta pitao o budućnosti. Nakon intervjua pričali smo još jedno sat i po i tada sam shvatio koliko taj čovek voli Barselonu. Kada sam mu dodao dres da mi potpiše, zbog načina na koji ga je uzeo, shvatio sam šta za njega znači grb Barselone. Mesi će govoriti o svojoj budućnosti, ali šta god da odluči, ne smemo ga kriviti. Moj glavni utisak posle intervjua sa njim je – koliko samo voli Barselonu“, rekao je autor intervjua.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: