Kovačević se nada pobedi protiv Argentine

Protiv Argentine pobeda – Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević rekao je da se nada da će njegova ekipa ostvariti pobedu protiv Argentine u Svetskoj ligi i pored toga što nije u najboljoj formi. Meč je na programu danas od 15.30. Direktan prenos je na Drugom programu, a meč možete pratiti preko lajv striminga na portalu RTS-a.

„Biće sigurno težak meč. Argentina je uvek težak protivnik, prošle godine Argentina je bila jedina reprezentacija koja nas je pobedila… Nismo u najsjajnijoj formi, nismo kao prošle godine onako britki. Nismo ni puno vremena proveli zajedno da se uigramo, ali ne tražimo nikakav alibi, daćemo sigurno 100 odsto na terenu i rezultat će pokazati u kakvoj smo formi“, rekao je Kovačević.

Odbojkaška reprezentacija Srbije danas igra protiv Argentine u Teheranu u okviru drugog vikenda Svetske lige.

„Nadam se najboljem i nadam se da ćemo da ih pobedimo. Jesmo kvalitetniji, u to nema sumnje, ali da li smo u boljoj formi od njih to će pokazati meč“, rekao je Kovačević.

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je da ekipa mora da ima isti pristup koji je imala na turniru u Hrvatskoj, odnosno da joj ne bude važno ko je sa druge strane mreže.

„Prognoze za meč apsolutno nemam. Želim samo da odigramo najbolju utakmicu koju možemo u ovom momentu“, rekao je Grbić.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: