Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić izjavio je da očekuje težak meč protiv Bugarske, ali je dodao da veruje u pobedu svog tima u Razgradu.

Srbija će u utorak od 20.45 gostovati selekciji Bugarske u meču Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

„To jedna od najbitnijih utakmica, znamo šta može da nam donese. Sa eventualnom pobedom bili bismo mnogo bliži konačnom cilju. Imali smo u Beču lepu uvertiru, spremni smo za ono što nas očekuje u Razgradu. Sigurno da nam neće biti lako, ali ja verujem u pobedu, jer sa nova tri boda bili bismo mnogo bliže plasmanu na Evropsko prvenstvo“, istakao je Kostić.

Srbija je u Beču odigrala prijateljski meč sa Jordanom u kome je trijumfovala sa 3:2.

„Junski termin je jako nezgodan, ali kako svima, tako i nama. Selektor je podelio minutažu. Dao je šansu i nekim igračima koji nisu mnogo igrali, dobili su priliku da se dokažu, pokažu da im je mesto u reprezentaciji. Iskreno se nadam da su je iskoristili. Sve je dobro, atmosfera u ekipi što je najbitnije. Složni smo, a kada je tako možemo mnogo“, dodao je Kostić.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli Grupe G sa šest bodova.

„Sigurno je da ćemo ići na sva tri boda, jer onda, neću da kažem matematički, ali sigurno da smo veliki deo posla onda završili. U slučaju pobede bili bismo veoma blizu cilja i plasmana na Evropsko prvenstvo“, naveo je reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić.

Reprezentacija Srbije u fudbalu putuje u ponedeljak čarter letom do Varne, a onda autobusom do Razgrada.

Utakmica će biti odigrana u utorak, 20. juna od 20.45 u Razgradu.

Ostavi komentar

Translate »