Koliko pokvarena izjava Vilandera pred finale Đokovića i Marija!

Švedski komentator i dalje nastavlja da „pljuje“ našeg asa

Bivši švedski teniser, a sad komentator Eurosporta Mats Vilander i dalje nastavlja da pljuje po Novaku Đokoviću i da omalovažava njegove igre.

Pred finale u Londonu Vilander je ponovo dao pokvarenu izjavu:

Endi Mari je u ovom trenutku najbolji teniser sveta. Mislim da bi trebalo da bude svestan da zaslužuje da bude broj jedan na kraju sezone. Već je nedelju dana najbolji na svetu i pokazao je da može da bude konkurentan na svim podlogama.

Ovo je njegov trenutak. Za mene Mari ostaje broj jedan, šta god da se desi. Ono što je postigao je neverovatno – osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre po drugi put, oženio se, dobio dete. Rekao je sebi: ‚Nole se muči, ja mogu to‘. I stvarno je to uradio – istakao je Vilander.

Vilander nastavlja sa svojim bezobraznim porukama, kao da je Đoković s neba pao pa bio prvi, kao da nije vezao četiri Gren slema (prvi put jedan teniser od 1969) kao da nije dominirao do pre dva meseca i imao 8000 bodova prednosti. Mali pad u formi i Vilander samo što nije rekao da je Mari najbolji u istoriji ikad.

Printskrin: Sportklub 1

On je zatim analizirao i Novaka Đokovića

Imao je mentalne probleme, kao i svi. Niko ne može da bude na najvišem nivou doveka. Kada pogledamo karijeru Rodžera Federera, imao je mentalne probleme kada se pojavio Nadal. Nemoguće je pobediti na svakom meču, ali je Novak imao svoje sezone – naglasio je Vilander.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: