Kokeza: Bilo „nameštaljki“ u Prvoj ligi, slede oštre kazne

BEOGRAD – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Slaviša Kokeza izjavio je danas da je bilo nečasnih radnji u Prvoj ligi Srbije i najavio oštre kazne za klubove koji su u tome učestvovali.

„FŠ je pokrenuo postupak protiv određenih klubova Prve lige i nadam se da će taj postupak biti završen do kraja godine. Ne znam kako je bilo pre godinu, dve, pet ili 10, ali za vreme mog mandata, sa svojim timom saradnika neću toleristati nikakve manipulacije ili nečasne radnje u srpskom fudbalu. A tih radnji je nažalost, u prvoj polusezoni, bilo u Prvoj ligi. I klubovi koji su to radili biće najoštrije sankcionisani“, izjavio je Kokeza posle otvaranja terena sa veštackom travom na Bežaniji.

On je dodao da Disciplinska komisija na čelu sa Žarkom Stevanovićem ima apsolutno sva ovlašćenja FŠ.

„Da li će to biti oduzimanje bodova ili novčana kazna, ne bih se mešao u rad organa Saveza, ali sigurno je da će ti klubovi biti apsolutno kažnjeni, da nikada više nikom ne padne na pamet da igra „tri za tri“. To u državi ne sme da se dešava i to je jedan od razloga zbog čega navijači i publika ne dolaze na stadione. Ako se izborimo sa time publika će se u značajnom broju vratiti na stadione. A verujte, ja ću dati sve od sebe da se sa tim izborim i to ćete videti u narednom periodu“, poručio je Kokeza.

Foto Tanjug/ T.Valič, arhiva

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: