Kličko snimio prognozu borbe sa Džošuom na USB (VIDEO)

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko snimio je na USB-u predvidjanje subotnje borbe protiv Entonija Džošue, a uredjaj će biti zašiven u mantil.

Klićko će mantil nositi do ringa, a posle meča biće stavljen na aukciju kako bi se skupio novac za dobrotvorne svrhe.

Onaj ko kupi mantil, moći će da gleda snimak i vidi šta je predvideo Kličko u svom meču u teškoj kategoriji protiv britanskog boksera.boks, kličko,

Kličko je to izjavio na konferenciji za novinare u prepunoj sali Skaj central u zapadnom Londonu, gde su obojica boksera pokazali puno uzajamnog poštovanja.

„Na ovaj uredjaj sam prošle nedelje snimio video sa mojim predvidjanjem. Uredjaj će biti zašiven u moj ogrtač“, kazao je Kličko, a preneli su britanski mediji.

Ukrajinac je rekao novinarima da ga posle meča ne pitaju šta je na USB-u i da će pobednik aukcije biti jedina osoba koja će moći to da vidi.

Džošua je naveo da veruje da može da pobedom u subotu svoje ime svrstati medju velikane boksa.

Britanac će braniti svoj IBF trofej i boriti se za IBO i WBA super titule, koje su ostale iza Tajsona Fjurija, koji ih je osvojio pobedom nad Kličkom u novembru 2015. godine.

Poraz od Fjurija je bio prvi Kličkov posle više od 11 godina, a Džošua je rekao da je svestan kakav bi pobeda imala uticaj na njegovo nasledje u sportu.

„Uvek se trudim da stvari držim pojednostavljene. To sam samo ja. Ljudi uzvraćaju udarce i bolji će pobediti“, rekao je Džošua.

On je dodao da se priprema ne samo za fizičku već i za psihološku bitku, a 29. april vidi kao još jedan korak ka uspehu.

Borba će biti održana na Vembliju u Londonu, a očekuje se da stadion u Londonu bude pun.

Izvor: BETA

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: